altanmöbler
altanmöbler

Hållbara altanmöbler i närproduktion

Sköna, hållbara och hopfällbara. Altanmöbler närproducerade i vårt eget snickeri. Westanqvarn® Retro representerar den helt nya generationen hållbara möbler för utomhusbruk. Det enkla formspråket har sina rötter i 50-talets sparsmakade design där det praktiska spelar en större roll. Westanqvarn® Retro erbjuder en komplett serie stilrena och mycket komfortabla utemöbler som lätt smälter in även i de modernaste miljöer även inomhus och som är enkla att fälla ihop. I serien ingår matstol, bord, bänk, vilstol, pall samt lounge-bord som kan användas som förlängningsdel till vilstolen. Vi närtillverkar möblerna av noggrant utvalt och kvistfritt kärnfuruvirke av högsta kvalitet. Den äkta linoljefärgen gör att möblerna får en mycket lång livslängd och är enkla att underhålla. Som tillval finns även dynor och kuddar att tillgå.

altanmöbler
altanmöbler

Noggrant utvalt kärnfuruvirke

Westanqvarn® Retro altanmöbler tillverkas av råvara av bästa kvalitet. Högklassigt kvistfritt kärnfuruvirke lämpar sig speciellt väl för möbler i utomhusbruk när det behandlas med raffinerad linolja. Den bibehåller träets möjligheter att andas vilket gör möblerna mycket långlivade och enkla att underhålla. Till alternativen hör både hel- och halvtäckande ytbehandling samt eget färgval.

Grafiit (FG)

Furu (FF)

Ask (FA)

Pärlgrå (PG)

Eget färgval

Altanmöbler i närproduktion – på naturens villkor

Vi jobbar för en hållbar utveckling där också utomhusmöbler tillverkas och anskaffas också med tanke på kommande generationer. För att vi älskar naturen och vill använda dess resurser på ett hållbart sätt. Vi tillverkar produkter som är både möjliga och enkla att underhålla. Läs mer om material och underhåll…

altanmöbler

Altanbord
Hopfällbart

190x80x73cm
12950Kr

altanmöbler

Altanstol
Hopfällbar

50x87x59cm
3950Kr

altanmöbler

Altanbord
Hopfällbart

70x70x73cm
6950Kr

altanmöbler

Altanbänk
3-sits

150x40x43cm
6950Kr

altanmöbler

Altanbord
Hopfällbart

150x80x73cm
9950Kr

altanmöbler

Vilstol
Hopfällbar

55x76x76cm
4450Kr

altanmöbler

Lounge-bord
 

80x50x43cm
4450Kr

altanmöbler

Pall-bord
 

50x30x43cm
2450Kr

altanmöbler
altanmöbler

Hållbara altanmöbler – på naturens villkor

Råvaran till våra trädgårds- och altanmöbler består av noggrant utvalt kärnfuruvirke av högsta kvalitet. Träd som fått växa långsamt för att utveckla egenskaper som behövs för ett långt liv i krävande förhållanden. Detta i kombination med äkta linoljefärg som andas och inte flagnar ger vackra, mycket långlivade och hållbara utomhusmöbler som är enkla att underhålla och som tål tidens tand.

Beställning gör du här…

Läs mer egenskaper och underhåll…